Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold. Close Læs mere

Mode, bolig og livsstil

Komplekse forretningsmodeller og brede produktsortimenter stiller store krav.

Den nye detailhandelsvirkelighed stiller helt nye krav til detailhandlen på alle fronter.

Branding og storytelling er vigtige parametre, som skal spille sammen med tilstedeværelsen på flere platforme. Samtidig kræver serviceringen af kunderne på flere medier et gennemtænkt valg af it-integrationer mellem ERP, CRM, BI, POS og Commerce systemer, som understøtter data på tværs af salgskanaler og forretningsprocesser.

Dette er den nye omnichannel-virkelighed for mode-, bolig- og livsstilsbranchen, som åbner nye muligheder og markeder for de virksomheder, der forstår at gribe chancen.

360°-analyse og -rådgivning

Uanset i hvilken retning din strategi går, er det essentielt at have en rådgiver og samarbejdspartner, der både kender de problemstillinger, branchen står over for, og formår at sortere blandt de mange alternativer, som den digitale udvikling byder på. Med 35 års detailhandelserfaring får du hos EG den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig videre med din forandringsproces.

EG anbefaler en forretningsanalyse, hvor vi med udgangspunkt i dine processer sammen kortlægger de behov og mål, der skal danne grundlag for din nye omnichannel-strategi. Det har vi erfaret er den bedste vej til en langsigtet og effektiv løsning på de udfordringer og den virkelighed, mode-, bolig- og livsstilsbranchen står over for netop nu.

Kontakt os

Læs mere om EG's tilgang til omnichannel i detailhandlen, og hvilke løsninger vi arbejder med, eller kontakt os, og lad os vise dig, hvordan du kan bruge de digitale muligheder til at styrke din bundlinje.

Udfyld formularen herunder eller ring til os på telefon +45 7013 2211.

 

Share Share Share Share Share Share
Salgsdirektør Martin Nørballe

 

VP

Martin 
Nørballe

+45 7013 2211

Retail-nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve 
til detailhandlen.

Læs mere om mulighederne hos EG Retail
EG Retails brochure
  • Brancher
  • Platforme
  • Services
  • Om EG
Dansk (Switch language)
IT til mode, bolig og livsstil